Air Clean 1 - Υγρό Καθαρισμού Κλιματιστικών

Air Clean 1 - Υγρό Καθαρισμού Κλιματιστικών

23 June 2017

Εσείς γνωρίζατε ότι η κακή ή ελλιπής συντήρηση του κλιματιστικού σας μπορεί να συσσωρεύσει επικίνδυνα βακτήρια, τα οποία στη συνέχεια τα εισπνέετε; Έτσι, μπορούν να προκληθούν πολλά προβλήματα υγείας, ορισμένα εκ των οποίων είναι ο βήχας, η ρινίτιδα, η φαρυγγίτιδα, ο πονοκέφαλος, η ψύξη, η εμφάνιση δερματοπαθειών, η επιδείνωση των πόνων αρθρίτιδας και νευρίτιδας, η μόλυνση του αναπνευστικού από μύκητες, η εμφάνιση ή επιδείνωση των αλλεργιών, η επιπεφυκίτιδα κ.ά. Η πιο σοβαρή, όμως, νόσος που μπορεί να προκύψει και να προσβάλει το αναπνευστικό σύστημα είναι η νόσος των Λεγεωνάριων, η οποία πρόκειται για μία πολύ σοβαρή μορφή πνευμονίας.  

Η λύση για να προστατεύσουμε την υγεία μας αλλά και την των αγαπημένων μας είναι η σωστή συντήρηση του κλιματιστικού με το Air Clean 1! Το υγρό καθαρισμού κλιματιστικών Air Clean 1 με αντιβακτηριακή δράση, καθαρίζει αποτελεσματικά τα φίλτρα και τα στοιχεία του κλιματιστικού και παράλληλα αρωματίζει ευχάριστα το χώρο. Με ένα μπουκάλι μπορείτε να καθαρίσετε και να απολυμάνετε μέχρι και 4 κλιματιστικά ενώ απαιτούνται μόλις 5 λεπτά για τον καθαρισμό ενός κλιματιστικού. Το Air Clean 1 είναι εύκολο στη χρήση, οικονομικό και πάνω από όλα απαραίτητο για την υγεία μας!

Κατασκευάζεται στη Γερμανία και διατίθεται σε υπεραγορές, καταστήματα DIY και επιλεγμένα πρατήρια βενζίνης αποκλειστικά από την Leo Patriotis Ltd.